Noora Ilmonen

lauma
Olen PiskiTiskin omistaja.

Olen aina ollut koiraihminen, mutta todellinen kipinä koirien kouluttamisen ja käyttäytymisen opiskeluun syttyi, kun toteutin haaveeni omasta koirasta, hankin oman ensimmäisen koiranpentuni ja pääsin opettelemaan elämää koiran kanssa.

Lähdin opiskelemaan ensin koulutusohjaajaksi yksityisessä koirakoulussa, josta jatkoin opintojani Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa. Siellä suoritin perusopinnot, joten kuulun nyt eläinkouluttajakiltaan. Lisäksi olen suorittanut samassa paikassa ongelmakoirakouluttajan opinnot.
Olen syksyllä 2016 valmistunut Amiedulta eläintenhoitajan ammattitutkintoon, osaamisalana eläintenkouluttaja. Olen opiskellut Amiedulla myös koirahierontaa.
Hajutyöskentelyn puolella olen kouluttautunut Nose Work Finland Ry:n koulutusohjaajaksi ja hajutestaajaksi.

Pyrin jatkuvasti kouluttautumaan myös erilaisilla kursseilla, seminaareissa sekä luennoilla.

Kotona minulla on tällä hetkellä kaksi koiratyttöä: shetlanninlammaskoira ja lapinporokoira. Lisäksi kotoa löytyy kissa.

Omien koirieni kanssa harrastuksina on nosework, rally-toko, agility, erilaiset temput ja aktivointi, pelastuskoiratoiminta ja lisäksi harjoittelemme kaikkien koirien kanssa tietysti arjen tärkeitä taitoja.
Itselleni sujuva arkikäytös on koirien kanssa eläessä tärkeintä ja sitä painotan myös vahvasti koulutuksissa asiakkaille.

PiskiTiskillä koulutan pääosin erilaisia arkitottelevaisuuteen ja aktivointiin liittyviä kursseja, sekä tavoitteellista noseworkia.