Sanna Jääskeläinen

Olen monipuolinen koiraharrastaja Järvenpäästä jolle koiran kouluttaminen on muodostunut intohimoksi.
Tokossa olen kisannut kultaisellanoutajalla kansainvälisellä ja SM-tasolla. Edellinen kisakoirani Moonan kanssa panostettiin tokoon ja se valioitui Suomen tottelevaisuusvalioksi reilussa 1,5 vuodessa ensimmäisestä startista. Sen kanssa koettiin monta treeni-, kisa- ja koulutusreissua.
Suurimpia saavutuksiani on Golden Ringin vuoden tokotulokas 2012, Golden Ringin vuoden tokokoira 2013 ja 2014, Golden Ringin vuoden tokomestari 2013, Uudenmaan Kennelpiirin piirimestaruus pronssi 2013 ja Kansainvälinen tokokoe Helsinki Messukeskus 10 parhaan joukkoon pääsy 2013 EVL1-tuloksella. Sille yhdessä tekeminen oli mitä parhainta puuhaa.
Nyt kotona kasvaa 9 kk vanha kultainen Mindy, jonka kanssa opetellaan yhteisen harrastamisen alkeita. Myös sen kanssa tähdätään tokossa kisaamaan.

Muita lajeja, joita koirieni kanssa olen harrastanyt on mm. nome, agility, rally-toko, näyttelyt, mejä ja paimennus.

Kouluttajana olen ihmis- ja koiralähtöinen, koulutustekniikkani perustuvat positiivisiin menetelmiin, osaan kertoa asiat ymmärrettävällä tavalla ja omaan itse hyvän eläintenlukutaidon. Kouluttaudun itse eri tekniikoihin ja pyrin löytämään aina kullekin koirakolle sopivat tavat edetä kohden omia tavoitteita.

Tervetuloa mukaan kursseille!

 

Alkavia Sannan kursseja:

Ei kursseja