fbpx

BH – kurssi- 5 kertaa PIENRYHMÄ (Joka toinen vko)

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 14/04/2020 - 09/06/2020
18.00 - 18.50

Sijainti
PiskiTiski


UUTTA PISKITISKILLÄ!

Koiran yhteiskuntakelpoisuutta voi mitata osallistumalla käyttäytymis – eli BH-kokeeseen. Kokeeseen saavat osallistua kaikki tunnistusmerkityt koirat. Vain BH-koulutustunnuksen saavuttaneet koirat saavat osallistua palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin.

Käyttäytymiskoe koostuu kahdesta osiosta: tottelevaisuus- ja kaupunkiosuudesta. Tottelevaisuusosiossa tulee saada vähintään 70% pisteistä, jotta voi edetä kokeen kaupunkiosuuteen. Koulutustunnuksen saamiseksi tulee suorittaa molemmat osuudet hyväksytysti. Koiria ei laiteta paremmuusjärjestykseen.

BH-koe on helppo ja hyvä tapa aloittaa tavoitteellinen harrastaminen koiran kanssa. PiskiTiski tarjoaa kursseja, joissa tutustutaan BH-kokeen sääntöihin ja sen osioihin. Kursseilla harjoitellaan tottelevaisuusosuuden liikkeitä koirakoiden mukaan. Tutustumme kaupunkiosuuden kulkuun, mutta harjoitusten pääpaino on tottelevaisuusosuudessa.

Tällä kurssilla koiran täytyy jo osata keskittyä treenaamiseen omistajansa kanssa.

Kurssikerrat pidetään kahden viikon välein seuraavasti:

14.4.
28.4.
12.5.
26.5.
9.6.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kouluttajana toimii Johanna Pyhtilä

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 110,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 0
Paikkoja vapaana: 4
Lipun tyyppi Hinta Paikkoja
Varaa paikka kurssilta 110,00€

Sinun täytyy kirjautua tai rekisteröityä tehdäksesi varauksen.