fbpx

Taso 2: Teemakurssi: Hauskat hoitotoimenpiteet – 6 kertaa PIENRYHMÄ

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 15/09/2019 - 27/10/2019
12.00 - 12.50

Sijainti
PiskiTiski


Stressaako koirasi hoitotoimenpiteitä? Tuottaako esimerkiksi eläinlääkärikäynnit vatsanväänteitä kaikille osapuolille? Haluaisitko oppia uusia tapoja tarjota parempaa hoitotasoa rakkaalle perheenjäsenellesi?

Jos vastasit kyllä yhteenkään yllä olevasta kysymyksestä, niin tämä kurssi on juuri teille!

PiskiTiskin Hauskat hoitotoimenpiteet taso 1 -kurssilla pääset harjoittelemaan pienin askelin kohti parempaa ja toimivampaa yhteistyötä koiran hoitotoimenpiteisiin. Kurssilla edetään koiran mukaan ja opetetaan koiralle valinnanvapautta ja stressitöntä käsittelyä miniryhmässä (max 3 koirakkoa) ja näköesteiden takana. Kurssit muokataan yksilön nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeiden mukaan.
Jatkokursseilla syvennetään opittuja taitoja, sekä harjoitellaan koirakon toiveiden mukaisesti hoitotoimenpiteitä pidemmälle ja nostetaan vaatimustasoa.

Kurssilla käytetään hyödyksi kohdekoulutusta erilaisten hoitotoimenpiteiden tueksi, kuten hoitomattoa.

Tämä kurssi on suunniteltu koirien parhaaksi. Kurssilla harjoitellaan, miten koiran elämässä pakollisista hoitotoimista saadaan muokattua hauskoja kokemuksia, josta kaikki osapuolet hyötyvät ja opitaan miksi tämä on tärkeää eläimen hyvinvoinnin kannalta.

Kurssin ensimmäinen kerta on teoria- ja juttelutunti, missä keskustellaan omistajien kanssa koirista ja niiden haasteista, tutustutaan sekä treenataan hieman mekaanisia koulutustaitoja ilman koiria.

PiskiTiskin kurssit on jaettu tasoihin, jotta kursseilla olisi samassa tilanteessa olevia koirakoita.

Tasolla 2 koiran tulee osata toimia ryhmässä muiden koirien läsnäollessa.

HUOM! Ei tuntia 20.10. Kurssi päättyy 27.10.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kouluttajana toimii Hanna Havurinne

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 2
Paikkoja vapaana: 2

Kurssille ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi