Taso 3: DOBO-alkeisjatko- 4 kertaa

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 08/10/2019 - 29/10/2019
19.00 - 19.50

Sijainti
PiskiTiski


Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, sekä samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.

Dobo-harjoitukset tehdään pääasiassa käyttäen apuna tasapainotyynyjä ja ovaalin muotoisia palloja , joiden muoto sopii koiralle palloa paremmin. Dobopallot ovat helpommin tuettavissa ja ovat perinteistä jumppapalloa kestävämpiä. Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä.
Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, jolloin laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille.

Monet koiraharrastukset vaativat koiran fysiikalta paljon. Useissa lajeissa koirilta vaaditaan erityisen hyvää kehonhallintaa ja tässä dobosta on erityisesti hyötyä, sillä koiran kehonhallinta ei nimittäin ole mikään itsestäänselvyys.

Ilmoitathan kurssia varatessa mikäli sinulla tai koirallasi on joitain liikunnallisia rajoitteita, niin ne voi ottaa huomioon tuntisuunnitelmissa. Varmistathan lääkäriltä lajin sopivuuden, mikäli teillä on jotakin vakavampia vaivoja.

PiskiTiskin kurssit on jaettu tasoihin, jotta kursseilla olisi samassa tilanteessa olevia koirakoita.

Tasolla 3 koiran tulee osata toimia ryhmässä ongelmitta omistajansa kanssa.

Lisää infoa lajista osoitteessa http://www.dobo.fi

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kouluttajana toimii DOBO koulutusohjaaja Nelli Sarha

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 3
Paikkoja vapaana: 2

Kurssille ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi