Taso 5: Tavoitteellinen valmennus: Rally-tokon rääkkivalkku – 15 kertaa

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 07/10/2019 - 20/01/2020
17.00 - 17.50

Sijainti
PiskiTiski


PiskiTiskin uusi tavoitteellinen ja erittäin yksilöllinen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat saavuttaa koirasi kanssa oikeastaan lähes mitä vaan!

Valmennukseen osallistuville koirakoille tehdään yksilölliset tuntisuunnitelmat ja ne toteutetaan kouluttajan seurannassa.

Kauan toivottu rallyn-tokon tavoitteellinen valmennus on täällä!
Pitkässä valmennuksessa pääset viimeistelemään rally-tokon ALO- ja AVO -luokan liikkeitä, viilaamaan liikkeet mahdollisimman täydelliseksi ja harjoittelemaan tavoitteellisesti kohti rally-tokossa kisaamista.

Valmennus on suunnattu koirakoille, jotka osaavat jo vähintään alokasluokan liikkeet ja voivat toimia ryhmätilanteessa ongelmitta, joten se ei sovi vasta-alkajille.

Valmennukseen kuuluu oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa treenivideoita ja -ideoita, joita kouluttaja kommentoi ja jonne kouluttaja teettää ohjaajille erilaisia teoriaan liittyviä tehtäviä.

Jos epäilet voitko osallistua koirasi kanssa kurssille, niin laita sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi, niin etsitään teille sopiva koulutuspolku.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kurssi laskutetaan neljän viikon välein erissä.

HUOM. Ei tuntia 23.12. Kurssi päättyy 20.1.

Kouluttajana toimii Tiina Paavola

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 3
Paikkoja vapaana: 2

Kurssille ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi