Taso 4: Tavoitteellinen valmennus: Arkitottelevaisuus kuntoon – 18 kertaa

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 10/09/2019 - 21/01/2020
18.00 - 18.50

Sijainti
PiskiTiski


PiskiTiskin uusi tavoitteellinen ja erittäin yksilöllinen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat saavuttaa koirasi kanssa oikeastaan lähes mitä vaan!

Valmennukseen osallistuville koirakoille tehdään yksilölliset tuntisuunnitelmat ja ne toteutetaan kouluttajan seurannassa.

Tässä valmennuksessa harjoitellaan pitkäjänteisesti koiran arjen hallintaa. Tavoitteena on luotettava ja omistajan hallinnassa oleva koira, jonka kanssa yhteiselo sujuu mukavasti.
Valmennus sopii koirille, jotka ovat jo käyneet joitakin koulutuksia ja kykenevät harjoittelemaan koirahäiriössä. Sopii myös jatkoksi aiemmissa valmennuksissa olleille koirille.
Valmennukseen kuuluu oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa treenivideoita ja -ideoita, joita kouluttaja kommentoi ja jonne kouluttaja teettää ohjaajille erilaisia teoriaan liittyviä tehtäviä.

Huomioithan, että ryhmäkoulutus ei sovi koirille, jotka käyttäytyvät aggressiivisesti muita koiria tai ihmisiä kohtaan tai jotka eivät lainkaan kestä koirahäiriöitä.
Jos epäilet voitko osallistua koirasi kanssa kurssille, niin laita sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi, niin etsitään teille sopiva koulutuspolku.

PiskiTiskin kurssit on jaettu tasoihin, jotta kursseilla olisi samassa tilanteessa olevia koirakoita.

Tasolla 4 koiran tulee osata toimia ryhmässä ongelmitta omistajansa kanssa.

Kurssi laskutetaan neljän viikon välein erissä.

HUOM! Ei tunteja 24. ja 31.12. Kurssi päättyy 7.1.2020.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kouluttajana toimii Tiina Paavola

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 3
Paikkoja vapaana: 2

Kurssille ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi