Tavoitteellinen valmennus: Harrastelajit – 16 kertaa

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 09/12/2019 - 06/04/2020
20.00 - 20.50

Sijainti
PiskiTiski


PiskiTiskin uusi tavoitteellinen ja erittäin yksilöllinen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat saavuttaa koirasi kanssa oikeastaan lähes mitä vaan!

Valmennukseen osallistuville koirakoille tehdään yksilölliset tuntisuunnitelmat ja ne toteutetaan kouluttajan seurannassa. Oli tavoitteenasi sitten kisaaminen rally-tokossa, BH-koe, viretilan haasteet harrastuksissa tai jokin muu harrastuksiin liittyvä tavoite, niin tämä valmennus on sinulle. Valmennukseen kuuluu oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa treenivideoita ja -ideoita, joita kouluttaja kommentoi ja jonne kouluttaja teettää ohjaajille erilaisia teoriaan liittyviä tehtäviä.

(Hajutyöskentely, maastolajit (haku, jälki jne.), agility ja koiratanssi eivät valitettavasti onnistu kurssitavoitteina, mutta lähes kaikki muu käy. Kysy: info@piskitiski.fi, mikäli olet epävarma!)

Kurssi sopii koirille, jotka pystyvät toimimaan ryhmässä toisten koirien kanssa ongelmitta.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

HUOM. Ei tuntia 23. ja 30.12. Kurssi päättyy 6.4.2020.

Kurssi laskutetaan neljän viikon välein erissä.

Kouluttajana toimii Tiina Paavola

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Kokemuksia valmennuksesta:

”Täällä yksi erittäin tyytyväinen valkkulainen. Tavoitteena on saada hyvä hallinta koiraan, ja nyt jo näkyy positiivisia muutoksia koirassa ja ohjaajassa. Koulutustyyliin olen ollut tyytyväinen. Selkeät ohjeet ja kotiläksyt, sekä videointi on avannut omia silmiä ohjaajana. Ryhmässä hyvä henki.”
– Terttu ja saksanpaimenkoira Ruska

”Oon ollut tosi tyytyväinen! Mulla on auennut silmät ihan eri tavalla miten mun itseni tulisi toimia Muumin kanssa, koirassa näkyy selkeästi muutosta parempaan hallintaan askel kerrallaan ja se tekemisen riemu. Koulutuksessa on huomioitu loistavasti koirien yksilöllisyys. Videot ja kotiläksyt on ollut mun mielestä loistava juttu ☺️”
– Annika ja amstaffi Muumi

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 5
Paikkoja vapaana: 0

Tässä kurssissa ei ole vapaita paikkoja jäljellä. Peruutuspaikkoja voit tiedustella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi