Teemakurssi: Rescuet reippaana -erikoiskurssi – 4+1 kertaa (VUOROVIIKOIN)

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 25/08/2024 - 27/10/2024
12.00 - 13.00

Sijainti
PiskiTiski


PiskiTiskin uudella rescue-koirille räätälöidyllä teemakurssilla pääset oman rescue- tai kodinvaihtajakoirasi kanssa harjoittelemaan tärkeitä arjen taitoja samanhenkiseen ryhmään muiden rescue-koirien omistajien kanssa!

Kurssi starttaa 2h kestävällä teoriakerralla, jossa tutustutaan kurssin koirakoihin ja heidän haasteisiin, käydään läpi koulutuksen ja käyttäytymisen teoriaa sekä keskustellaan muun muassa stressistä ja sen vaikutuksista koiran elämään ja stressin hoitamisesta.

Harjoituskerroilla keskitytään arjen perustaitoihin, sosiaalistamiseen, erilaisten hoitotoimenpiteiden vahvistamiseen sekä paremman suhteen, luottamuksen ja kommunikoinnin kehittämiseen omistajan ja koirakon välillä. Kurssi sopii aloituskurssiksi koulutuspolkuaan aloitteleville koirakoille.

Kurssin harjoituskerrat toteutetaan neljän koirakon pienryhmässä. Kurssin hintaan kuuluu lisäksi oma WhatsApp -ryhmä, jossa saa muiden kurssilaisten ja kouluttajan tukea sekä jakaa omia treenihetkiään.

HUOM. Kurssille osallistuvien koirien tulee pystyä olemaan samassa tilassa muiden koirien kanssa, eli se ei sovellu voimakkaasti reaktiivisille koirille. Pyydäthän apua mikäli et ole varma voitteko osallistua kurssille: info(at)piskitiski.fi.

Treenit pidetään seuraavanlaisesti vuoroviikoin:

25.8. Teoriakerta 2h ILMAN KOIRIA
8.9.
22.9.
13.10.
27.10.

Kouluttajana toimii Hanna Havurinne

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 150,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 0
Paikkoja vapaana: 4

Liput

Lipun tyyppiHintaPaikkoja
Varaa paikka kurssilta150,00€

Sinun täytyy kirjautua tai rekisteröityä tehdäksesi varauksen.