Ulkokurssi: Nosework -jatko – Ulkoetsinnät – 2 kertaa

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 14/07/2024 - 28/07/2024
20.00 - 21.00

Sijainti
PiskiTiski


Nosework on hauska harrastuslaji, jossa koira pääsee haisteluhommiin! Laji on kehitetty Yhdysvalloissa rescue-koirien aktivointiharrastukseksi, mutta lähti kasvattamaan suosiotaan ja kehittyi suosituksi harrastus- ja koelajiksi ympäri maailmaa.

Noseworkissa koira opettelee tunnistamaan kolme hajua: eukalyptuksen, laakerinlehden ja laventelin sekä sisä-, ajoneuvo-, ulko- että laatikkoetsinnässä.
Noseworkin ydin on hauskanpito ja yhteistyön kehittäminen koirakon välillä ilman tiukkoja sääntöjä, vaikka haastettakin tästä lajista löytyy.
Laji sopii kaiken ikäisille ja rotuisille koirille karvoihin katsomatta!

PiskiTiskin Noseworkin jatkokurssilla syvennetään Noseworkin taitoja ja harjoitellaan pääosin ulkoetsintöjä Hyrylän ja Vantaan alueella eri paikoissa. Ryhmään kuuluu oma WhatsApp-ryhmä, jossa treenipaikat ilmoitetaan. PiskiTiskin koulutustila on kuitenkin aina käytettävissämme jos iskee ukkonen tai superhelteet, joten sisäänkin päästään tarvittaessa.

Tälle kurssille osallistuessaan koiran tulee osata toimia ryhmässä ongelmitta omistajansa kanssa muiden koirien läsnäollessa ja olla hallussa Noseworkin 1.lk taidot. Koira osaa etsiä eukalyptuksen hajua vähintään monipuolisesti erilaisista sisätiloista ja ilmaista löytämänsä hajun.

Kurssikerrat ovat:

14.7.
28.7.

Kouluttajana toimii Noora Tiainen

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 45,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 0
Paikkoja vapaana: 5

Liput

Lipun tyyppiHintaPaikkoja
Varaa paikka kurssilta45,00€

Sinun täytyy kirjautua tai rekisteröityä tehdäksesi varauksen.