Urbaani seikkailu pennuille tai aikuisille – 1 kerta

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 18/04/2023
17.00 - 20.15

Sijainti
Heurekan nurmikenttä


Lähde kouluttajan kanssa seikkailulle pennun tai aikuisen koiran kanssa kanssa! Treenataan arkitottista urbaaneissa olosuhteissa ja tutustutaan erilaisiin paikkoihin, alustoihin ja häiriöihin monipuolisesti! Takuuväsytys koiralle ja uusia ideoita koiran kasvattamiseen ja kouluttamiseen arjen kiireissä.

HUOM. Pentutunti soveltuu kaikille reippaille pentusille iältään alle 6kk, jotka osaavat jo toimia omistajan kanssa yhteistyössä jonkin verran. Aikuisen koiran seikkailu sopii koirille, jotka pystyvät toimimaan omistajan kanssa häiriössä.
Mikäli koirasi on kovin arka tai häiriöherkkä, ei tämä tunti välttämättä sovi teille, koska häiriöt voivat olla liikaa ja oppiminen on tehottomampaa. Ujon tai häiriöherkän koiran omistajat voivat tulla myös edullisemmalla hinnalla kärpäseksi mukaan, jolloin voi saada hyviä ideoita oman koiran treenaamiseen.

Seikkailu toteutetaan Vantaan Tikkurilassa. Kokoontuminen Heurekan parkkipaikalla.

Kouluttajana toimii Noora Tiainen

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 2
Paikkoja vapaana: 14

Kurssille ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi