Teemakurssi: Koirajumppa-alkeet – 3 kertaa

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 09/03/2019 - 06/04/2019
14.00 - 14.50

Sijainti
PiskiTiski


PiskiTiskin uusilla teemakursseilla harjoitellaan milloin mitäkin! Jokaisella kurssilla on oma teemansa, johon keskitytään koko kurssin ajan.

Tällä rennolla mutta tehokkaalla kurssilla koirasi pääsee jumppailemaan! Koirajumpan alkeiskurssilla tehdään helppoja jumppaliikkeitä ja opetetaan koiraa käyttämään kehoaan monipuolisesti. Hyvä lihastasapaino auttaa monissa harrastuksissa, kuten tokossa, agilityssa, rally-tokossa kuin koiratanssissa, mutta kehonhallinnasta hyötyy myös kotikoirat. Kurssin tavoitteena on kehittää koiran tasapainoa sekä motoriikkaa erilaisilla harjoituksilla. Kurssille voi tulla aktivoimaan koiraa, parantamaan koiran itseluottamusta sekä hankkimaan täsmällisyyttä liikkeisiin. Kurssilta saat vinkkejä ja ideoita kotijumppaankin.

Huom. Kurssille voi osallistua koirat, jotka osaavat jo harjoitella ryhmässä ongelmitta, joten se ei sovi aloituskurssiksi.

Lauantain kurssit pidetään joka toinen viikko seuraavanlaisesti:

9.3.
23.3.
6.4.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kouluttajana toimii Nelli Sarha

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 65,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 0
Paikkoja vapaana: 5
Lipun tyyppi Hinta Paikkoja
Varaa paikka kurssilta 65,00€

Sinun täytyy kirjautua tai rekisteröityä tehdäksesi varauksen.