Jenny HanhilahtiOlen Jenny Hanhilahti, eläintenkouluttaja at ja agrologi amk Tuusulasta.

Valmistuin eläintenkouluttajaksi 2021, ja sille tielle minut sysäsi koirani Paavo. Ihana opettaja ja paljosta saankin kiittää häntä. Koira, joka herätti halun ymmärtää eläimiä ja niiden käytöstä, sekä tunteita niiden käytöksen takana.

Koulutuksellisesti sydäntäni lähellä ovat käsittelyasiat, hihnakäytös ja arki reaktiivisten kanssa sekä pentujen ja junnujen matka kohti aikuisuutta. Niin kursseina kuin yksityiskäynneillä.

Haluan myös omalta osaltani luoda koulutustilanteessa ilmapiirin, jossa kaikilla on turvallinen ja hyvä olo ja mahdollisuus oppia uutta. Tunneilleni ja kursseilleni olet tervetullut ilman häpeää ja huolta koirasi käyttäytymisestä. Se on käytöstä, jonka takana on jokin tunne. Kun selvitämme tunteen ja sen aiheuttajan voimme alkaa hoitamaan oikeaa juurisyytä, emmekä koita peitellä pelkkää oiretta. Eläinten käyttäytyminen ja siihen liittyvät asiat ovat hurjan mielenkiintoisia ja kun eläimelle annetaan mahdollisuus valitsemiseen ja onnistumiseen, voimme myös itse oppia heiltä todella paljon.

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja lapsuudesta aikuisuuteen mukana kulkivat sekarotuiset koirat Viivi ja Nelli. Tällä hetkellä kodin onnea rikastuttavat kaksi kelpietä, Lyyti ja Paavo.

Agrologin ammattini myötä minulla on Tuusulassa puolenhehtaarin päärynätarha, joka antaa mukavaa vastapainoa muille töille ja arjen pyöritykseen. Teen myös lomitustöitä lampaiden parissa ja työparina kulkee mukana nuorempi kelpieni Lyyti.
On ollut todella avartavaa opetella paimennukseen liittyviä asioita yhdessä koiran kanssa, jolla on sisäsyntyinen vaisto ohjaamassa toimintaa lampaiden parissa.

Rakastan uuden oppimista ja kouluttaudun jatkuvasti lisää ajankohtaisilla ja mielenkiintoisilla koulutuksilla ja kursseilla.

PiskiTiskillä koulutan arkitaitoihin painottuvia perus- ja teemakursseja sekä yksilöohjauksia arjen sujuvuuteen.

Nähdään tunneilla ja kursseilla!

Alkavia Jennyn kursseja:

Päivä/AikaKurssi
keskiviikko
07/08/2024 - 18/09/2024
17.00 - 17.50
Ulkokurssi JÄRVENPÄÄ: Pentukurssi (Pennut 2-5kk) - 4 kertaa (Vuoroviikoin)
Vapaita paikkoja: 0
Vanhankylänniemi, Järvenpää
keskiviikko
07/08/2024 - 18/09/2024
18.00 - 18.50
Ulkokurssi JÄRVENPÄÄ: Asiallisesti arjessa! (Arjen taitojen jatkokurssi) - 4 kertaa (Vuoroviikoin)
Vapaita paikkoja: 1
Vanhankylänniemi, Järvenpää
keskiviikko
07/08/2024 - 18/09/2024
19.00 - 19.50
Ulkokurssi JÄRVENPÄÄ: Paremmin piuhassa! -hihnakäytöskurssi - 4 kertaa (Vuoroviikoin)
Vapaita paikkoja: 4
Vanhankylänniemi, Järvenpää