PiskiTiskin palveluehdot

Ilmoittautumisesta

Koirakeskus PiskiTiski Oy:n koulutuksiin  ilmoittaudutaan ennakkoon. Kursseille ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmällä, joka vaatii rekisteröinnin. Ilmoittautuminen kurssille on aina sitova. Kurssille ilmoittautuessasi ja sen maksettuasi saat vahvistuksen, että paikka on varattu sinulle. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kurssia ei maksa ostoskorin kautta, ei varaus tule perille ja joku muu voi viedä sen välistä. Viethän siis maksun loppuun tai ilmoitat pikimmiten meille info(at)pisktiski.fi jos haluat maksulinkin  maksutavaksi. Tähän lisäämme maaliskuusta 2024 alkaen 5€ laskutuslisän per maksulinkki. 

Maksamisesta

Maksulinkki

Maksulinkki kurssista lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua. Maksu kurssista tulee maksaa laskun eräpäivään mennessä (maksuaika aina 2vko). Yksilöohjaus laskutetaan jälkikäteen toteutuneiden tuntien mukaisesti. Jatkuvat ryhmät, joihin sitoudutaan kolmeksi kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa kerrallaan, laskutetaan neljän viikon välein; Ensimmäinen erä ennen jakson alkua ja tämän jälkeen neljän viikon välein.

Ympärivuotiset ryhmät laskutetaan kerran kuukaudessa ja eräpäivä niissä on kuun 15.pvä.

Erääntyneestä laskusta lähetämme maksumuistutuksen, joka on suuruudeltaan 5€. Jos lasku jätetään maksamatta muistutuksista huolimatta, siirrämme laskun perintään. 

Verkkomaksut

Verkkomaksujen välittäjänä toimii Checkout Finland Oy(y-tunnus 2196606-6)

Verkkomaksamista koskevat maksuehdot löytyvät osoitteesta https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Peruuttamisesta ja poissaolojen korvaamisesta

Kurssiosallistumisen voi perua varausjärjestelmän kautta omalta varaussivulta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista.
Myöhemmin perutuista kursseista veloitamme täyden hinnan jos teillä ei ole korvaajaa tilallenne.

Lähetä myös peruutus kurssille/tapahtumaan osallistumisesta osoitteeseen info@piskitiski.fi. Näin peruutus tulee varmasti perille saakka. Laita peruutusviestiin nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, koirasi nimi, sekä kurssi/tapahtuma, jota peruutus koskee.

Jos peruutat osallistumisesi kurssille/tapahtumaan vähintään 7 vuorokautta ennen aloitusta, palautamme jo maksetun maksun tilillesi vähennettynä 10€ toimisto- ja pankkikuluja. Mikäli laskua ei ole vielä maksettu, veloitamme 10€ toimisto- ja laskutuskuluja.

Poikkeuksena on ohjaajan tai koiran sairastuminen. Palautamme kurssi- tai tapahtumamaksun kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan tai neuvottelemme korvaavasta palvelusta yksilöllisesti. 

Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste kurssimaksun palautukselle. Tämä koskee myös kurssin jättämistä kesken.

Yllä mainitut ehdot koskevat kaikkia kursseja, tapahtumia, luentoja ja seminaareja. 

Yksilöohjaus tulee peruuttaa sähköpostitse vähintään 2 vuorokautta ennen sovittua koulutusajankohtaa. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden maksun mahdollisine matkakuluineen, ellei peruutuksen syynä ole oma tai koiran sairastuminen ( lääkärintodistus vaaditaan ).

Mikäli et ole saanut meiltä vahvistusta kurssi-ilmoittautumisestasi, haluat sopia kurssimaksun eräpäivästä tai kysellä peruutuspaikkoja jo täyttyneille kursseille, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@piskitiski.fi.

Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot lähetetään kirjallisena sähköpostiin info@piskitiski.fi

Reklamaatioon tulee kirjoittaa omat yhteystiedot sekä reklamaatiota koskevan kurssin nimi ja ajankohta

Muuta

Yhden kurssikerran pituus on 45-50 minuuttia.

PiskiTiski pitää itsellään oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa, sisällöissä, koulutuspaikoissa sekä kouluttajissa.

Jokaiselle kurssikaverille on suotava treenirauha, eli esim. mukana olevien perheenjäsenten on käyttäydyttävä tunnin aikana asiallisesti ja muita häiritsemättä.

Kursseille osallistuvien koirien tulee pystyä toimimaan häiriössä, sillä koirakot ovat samassa tilassa muiden ryhmäläisten kanssa. Treeneissä keskitytään harjoitteluun, eli ethän päästä koiraasi moikkaamaan toisia koiria sisätiloissa.
Ylimääräiset koirat ja häkit on kielletty tunneilla tilanpuutteen vuoksi, ellei niistä ole erikseen sovittu kouluttajan kanssa etukäteen.

Jos koirasi käyttäytyy aggressiivisesti muita koiria tai ihmisiä kohtaan, sovi kurssille osallistumisesta erikseen PiskiTiskin kanssa. Agressiivisesti käyttäytyvä koirat, jotka eivät ole ohjaajan hallinnassa tai epäasiallisesti käyttäytyvä ohjaaja voidaan poistaa kursseilta ja maksuja kursseista ei hyvitetä.

Kurssille tai yksityistunnille saa osallistua vain terveen koiran kanssa. Koiralla on oltava voimassaolevat rokotukset. Rokotustodistukset on esitettävä pyydettäessä. Pentukurssit ovat poikkeus tähän sääntöön, eli myös rokottamaton pentu voi osallistua kursseille omistajan tiedostaessa mahdolliset riskit.

Kaikkien kursseille ja tapahtumiin osallistuvan koirien tulee olla asianmukaisesti sisä- ja ulkoloishäädettyjä.

Sairaan koiran varoajat:

– Selittämätön ripuli/oksentelu: oireiden loppumisesta viikko pois treeneistä
– Kennelyskäepäily: oireiden loppumisesta kaksi viikkoa
– Kennelyskä: lääkityksen ja oireiden loputtua
– Nenäpunkki: oireiden loppumisesta kaksi viikkoa
– Ulkoloiset: lääkityksen loputtua JA vaadimme eläinlääkärin todistuksen, että loisia ei enää ole tai lääkityksestä 28vrk varoaika
– Leikkauspotilaat yksilöllisesti koiran voinnin mukaan

Kouluttajalla on myös oikeus keskeyttää koirakon treenaaminen, mikäli epäilee koiran hyvinvoinnin ja terveyden olevan vaarassa tai koulutuksesta olevan sille haittaa. Tässä tilanteessa korvaava koulutus sovitaan yksilöllisesti.

Juoksuinen narttu saa osallistua kaikille kursseille sekä tapahtumiin ainoastaan juoksuhousujen kanssa.

Omistaja on myös aina vastuussa omasta koirastaan, ja sen mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta joko itselle tai muille osapuolille.

Koulutusten kuvaamisesta tulee sopia etukäteen kouluttajan kanssa.

Siivoathan myös koirasi jätökset koulutuspaikkojen läheisyydestä.