PiskiTiskin palveluehdot

Ilmoittautumisesta

Koirakeskus PiskiTiski Oy:n koulutuksiin  ilmoittaudutaan ennakkoon. Kursseille ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmällä, joka vaatii rekisteröinnin. Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Kurssille ilmoittautuessasi saat vahvistuksen, että paikka on varattu sinulle. Hyväksymme varauksen ja saat vahvistuksen sähköpostiisi paikkasi vahvistamisesta. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Maksamisesta

Lasku

Lasku kurssista lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua. Kurssilasku tulee maksaa laskun eräpäivään mennessä (maksuaika aina 2vko). Yksilöohjaus ja käytösklinikka laskutetaan jälkikäteen toteutuneiden tuntien mukaisesti. Jatkuvat ryhmät, joihin sitoudutaan kolmeksi kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa kerrallaan, laskutetaan neljän viikon välein; Ensimmäinen erä ennen jakson alkua ja tämän jälkeen neljän viikon välein.

Ympärivuotiset ryhmät laskutetaan kerran kuukaudessa.

Mikäli kurssilaskua ei makseta eräpäivään mennessä, osallistumisoikeus kurssille raukeaa, ja kurssipaikka annetaan toiselle koirakolle.

Erääntyneestä laskusta lähetämme maksumuistutuksen. Jos lasku jätetään maksamatta muistutuksista huolimatta, siirrämme laskun perintään. Kaikissa laskuissa on viitenumero ja mikäli maksusuorituksessa ei näy viitenumeroa, ei laskua rekisteröidä maksetuksi, jolloin siitä lähtee automaattisesti maksumuistutus. Tässä tapauksessa laita viesti laskutukseen paluuviestillä.

Verkkomaksut

Verkkomaksujen välittäjänä toimii Checkout Finland Oy(y-tunnus 2196606-6)

Verkkomaksamista koskevat maksuehdot löytyvät osoitteesta https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Peruuttamisesta ja poissaolojen korvaamisesta

Kurssiosallistumisen voi perua varausjärjestelmän kautta omalta varaussivulta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista.
Myöhemmin perutuista kursseista veloitamme täyden hinnan jos teillä ei ole korvaajaa tilallenne.

Lähetä peruutus kurssille/tapahtumaan osallistumisesta osoitteeseen info@piskitiski.fi

Laita peruutusviestiin nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, koirasi nimi, sekä kurssi/tapahtuma, jota peruutus koskee.

Jos peruutat osallistumisesi kurssille/tapahtumaan vähintään 7 vuorokautta ennen aloitusta, palautamme jo maksetun maksun tilillesi vähennettynä 10 € toimisto- ja pankkikuluja. Mikäli laskua ei ole vielä maksettu, veloitamme 10 € toimisto- ja laskutuskuluja.

Poikkeuksena on ohjaajan tai koiran sairastuminen. Palautamme kurssi- tai tapahtumamaksun kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan tai neuvottelemme korvaavasta palvelusta yksilöllisesti. 

Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste kurssimaksun palautukselle. Tämä koskee myös kurssin jättämistä kesken.

Yllä mainitut ehdot koskevat kaikkia kursseja, tapahtumia, luentoja ja seminaareja. 

Yksilöohjaus ja käytösklinikka tulee peruuttaa sähköpostitse vähintään 2 vuorokautta ennen sovittua koulutusajankohtaa. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden maksun mahdollisine matkakuluineen, ellei peruutuksen syynä ole oma tai koiran sairastuminen ( lääkärintodistus vaaditaan ).

Mikäli et ole saanut meiltä vahvistusta kurssi-ilmoittautumisestasi, haluat sopia kurssimaksun eräpäivästä tai kysellä peruutuspaikkoja jo täyttyneille kursseille, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@piskitiski.fi.

Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot lähetetään kirjallisena sähköpostiin info@piskitiski.fi

Reklamaatioon tulee kirjoittaa omat yhteystiedot sekä reklamaatiota koskevan kurssin nimi ja ajankohta

Muuta

Yhden kurssikerran pituus on 45-50 minuuttia.

PiskiTiski pitää itsellään oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa, sisällöissä, koulutuspaikoissa sekä kouluttajissa.

Jokaiselle kurssikaverille on suotava treenirauha, eli esim. mukana olevien perheenjäsenten on käyttäydyttävä tunnin aikana asiallisesti ja muita häiritsemättä.

Kursseille osallistuvien koirien tulee pystyä toimimaan häiriössä, sillä koirakot ovat samassa tilassa muiden ryhmäläisten kanssa. Treeneissä keskitytään harjoitteluun, eli ethän päästä koiraasi moikkaamaan toisia koiria sisätiloissa.
Ylimääräiset koirat ja häkit on kielletty tunneilla tilanpuutteen vuoksi, ellei niistä ole erikseen sovittu kouluttajan kanssa etukäteen.

Jos koirasi käyttäytyy aggressiivisesti muita koiria tai ihmisiä kohtaan, sovi kurssille osallistumisesta erikseen PiskiTiskin kanssa. Agressiivisesti käyttäytyvä koirat, jotka eivät ole ohjaajan hallinnassa tai epäasiallisesti käyttäytyvä ohjaaja voidaan poistaa kursseilta ja maksuja kursseista ei hyvitetä.

Kurssille tai yksityistunnille saa osallistua vain terveen koiran kanssa. Koiralla on oltava voimassaolevat rokotukset. Rokotustodistukset on esitettävä pyydettäessä. Pentukurssit ovat poikkeus tähän sääntöön, eli myös rokottamaton pentu voi osallistua kursseille omistajan tiedostaessa mahdolliset riskit.

Kaikkien kursseille ja tapahtumiin osallistuvan koirien tulee olla asianmukaisesti sisä- ja ulkoloishäädettyjä.

Sairaan koiran varoajat:

– Selittämätön ripuli/oksentelu: oireiden loppumisesta viikko pois treeneistä
– Kennelyskäepäily: oireiden loppumisesta kaksi viikkoa
– Kennelyskä: lääkityksen ja oireiden loputtua
– Nenäpunkki: oireiden loppumisesta kaksi viikkoa
– Ulkoloiset: lääkityksen loputtua JA vaadimme eläinlääkärin todistuksen, että loisia ei enää ole tai lääkityksestä 28vrk varoaika
– Leikkauspotilaat yksilöllisesti koiran voinnin mukaan

Kouluttajalla on myös oikeus keskeyttää koirakon treenaaminen, mikäli epäilee koiran hyvinvoinnin ja terveyden olevan vaarassa tai koulutuksesta olevan sille haittaa. Tässä tilanteessa korvaava koulutus sovitaan yksilöllisesti.

Juoksuinen narttu saa osallistua kaikille kursseille sekä tapahtumiin ainoastaan juoksuhousujen kanssa.

Omistaja on myös aina vastuussa omasta koirastaan, ja sen mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta joko itselle tai muille osapuolille.

Koulutusten kuvaamisesta tulee sopia etukäteen kouluttajan kanssa.

Siivoathan myös koirasi jätökset koulutuspaikkojen läheisyydestä.