Saamamme palautteet

Kerrankin koirakoulu, jossa oikeasti oppii jotain! Opettaja antaa rakentavaa palautetta, mutta tunneilla on rento fiilis. Muissa koirakouluissa on välillä tuntunut, että yhtä hyvin voisi treenailla kotona yksikseen.

 


 

PiskiTiski on niin mainio treenipaikka, kiva sisätila ja HUIPPUope, että kannattaa kauempaakin lähteä koiransa kanssa kouluttautumaan 🙂 Ja vaikka tulee kaukaakin, autolla pääsee vikkelästi perille, kun pääsee isoja teitä 🙂 Kiitos kaikille meitin porukan kyydittäjille, että päästään juuri PiskiTiskille treenaamaan! Lähitienoollani on kyllä useampikin koirakoulu, mutta koulutuksen taso ei ole niissä riittävä. PiskiTiskillä tietää, että saa laadukasta koulutusta. Helsingistä asti kannattaa lähteä, omasta kodista 20 minuutissa perillä 🙂

 


 

Ryhmä Rämä on ihan huippu! Joka tunnille on Tiina keksinyt uusia, haastavia tehtäviä jotka antavat onnistumisen elämyksiä niin koirille kuin omistajillekin. Tunneilla on tekemisen meininki, hyvässä hengessä. Tämä kurssi sopii kuin kuono naamaan meidän iloiselle ja toimeliaalle koiralle joka tykkää tehdä juttuja mutta kyllästyy nopeasti saman asian hinkkaamiseen. Kiitos!

 


 

Aloitimme koirani kanssa Rally-Tokon ja aivan mahtavaa! Kouluttaja on todella mukava, mutta myös tarkka ja vaativa. Henkilökohtaista palautetta saa omista suorituksistaan, mikä on hienoa! Tilat ovat kivat ja hyvällä etäisyydellä meille.

 


 

Eilen alkaneen pentukurssin ensimmäinen kerta oli erinomainen ja jo yhdessä tunnissa ehdittiin käydä läpi monia juttuja sekä oppia yllättävänkin monta asiaa – suuri kiitos kouluttajalle! Tilakin on kaikin puolin toimiva.

 


 

Ruusuja: olette ammattilaisia, jos omalle koiralle ei tepsi jokin koulutusniksi, on teillä hihassa toinen idea.

 


 

 

Opastus on selkeää ja nuoremmatkin harrastajat tietävät ohjeiden jälkeen miten toimia.
Hyvin olette tehneet kun kursseille tulee ilmottauduttua kerta toisensa jälkeen – ja mielellään!