Yritys

Koirakeskus PiskiTiski 

Karvoihin katsomatta, kaavoihin kangistumatta.

Koirakeskus PiskiTiski on Tuusulassa sijaitseva koirakoulu, joka tarjoaa yksilöllisiä ja toimivia koirankoulutuspalveluja kaavoihin kangistumatta!

Tarjoamme koulutusmahdollisuuksia kaikenlaisille koirille ja omistajille, emmekä vanno yhden menetelmän nimeen, vaan pyrimme etsimään kaikille juuri sopivan keinon ohjata koiraansa eteenpäin.
Tavoite on tarjota peruskoiran omistajille hauskaa tekemistä ilman suuria vaatimuksia, mutta samalla tukea myös tavoitteellisempia ohjaajia kisa- ja koevalmennuksilla sekä lajiharrastuksissa että arjen hallinnassa.

Meiltä löytyy sopivat kurssit niin yhteiseen harrastamiseen kuin arjen sujuvuuteenkin.
Lajiharrastukset, kuten Nose Work, TOKO ja rally-toko, erilaiset aktivointiin ja yhteiseen hauskanpitoon räätälöidyt kurssit takaavat, että jokaiselle löytyy jotakin.
Arjen haasteisiin tarjoamme mm. hihnakäytökseen, luoksetuloon sekä arkitottelevaisuuteen painottuvia kursseja ja seminaareja. Kurssiemme päätavoitteena on hauskanpito ja koirakon yhteistyön ja suhteen parantaminen.
Pyöritämme myös yksilöohjausta ja käytösklinikkaa sekä teemme tarvittaessa kotikäyntejä resurssiemme mukaan.
Järjestämme myös erilaisia tapahtumia aina luennoista mätsäreihin, sekä möllikisoista aktivointijäljestyspäiviin.

Ammattimaiset kouluttajat takaavat tuloksia tehokkaasti ja kaikki kouluttajamme pohjaavat koulutuksen eläinten oppimispsykologiaan ja käyttäytymistieteisiin.
Kouluttajamme ovat mukavia, mutta samalla tarkkoja ja vaativia. Kouluttajat antavat henkilökohtaista palautetta, sekä pyrkivät ohjaamaan jokaisen koirakon työskentelyä yksilöllisesti ryhmässäkin.

Omat viihtyisät tilamme mahdollistavat treenit säässä kuin säässä ja isoja teitä pitkin pääsee kauempaakin harrastamaan.

Tule sinäkin treenaamaan kanssamme PiskiTiskille!