Noora Tiainen


Heippa, olen Noora, PiskiTiskin omistaja.

Olen aina ollut koiraihminen, mutta todellinen kipinä koirien kouluttamisen ja käyttäytymisen opiskeluun syttyi, kun toteutin haaveeni omasta koirasta, hankin oman ensimmäisen koiranpentuni ja pääsin opettelemaan elämää koiran kanssa.

Lähdin opiskelemaan ensin koulutusohjaajaksi yksityisessä koirakoulussa, josta jatkoin opintojani Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa. Siellä suoritin perusopinnot, joten kuulun nyt eläinkouluttajakiltaan. Lisäksi olen suorittanut samassa paikassa ongelmakoirakouluttajan opinnot.
Olen syksyllä 2016 valmistunut Amiedulta eläintenhoitajan ammattitutkintoon, osaamisalana eläintenkouluttaja. Olen opiskellut Amiedulla myös koirahierontaa.
Vuonna 2020 pätevöidyin lisäksi eläintenkouluttajan ammattitutkinnon näyttötutkintojen vastaanottajaksi ja arvioijaksi.
Hajutyöskentelyn puolella olen kouluttautunut Nose Work Finland Ry:n koulutusohjaajaksi.

Pyrin jatkuvasti kouluttautumaan myös erilaisilla kursseilla, seminaareissa sekä luennoilla.

Yrittäjiksi päädyin hieman sattumalta, kun sain tilaisuuden ostaa Koirakeskus PiskiTiskin edelliseltä omistajalta kesällä 2014. Siitä asti olen toiminut päätoimisena koirakouluyrittäjänä. Tavoitteenani on aina alusta asti olleet toimivat ja monipuoliset koirankoulutuspalvelut, joissa keskitytään yksilölliseen koirakon kehittymiseen jokaisen omien tavoitteiden mukaisesti. Haluan, että PiskiTiskillä kaikki tuntevat olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi treenaamaan.

Omia koiria minulla on neljä: shetlanninlammaskoira, australiankelpie, sekarotuinen rescue sekä lapinporokoira yhteisomistuksessa.

Omien koirieni kanssa harrastuksina on nosework, rally-toko, erilaiset temput ja aktivointi ja lisäksi harjoittelemme kaikkien koirien kanssa tietysti arjen tärkeitä taitoja.
Itselleni sujuva arkikäytös on koirien kanssa eläessä tärkeintä ja sitä painotan myös vahvasti koulutuksissa asiakkaille.

PiskiTiskillä koulutan pääosin erilaisia arkitottelevaisuuteen ja aktivointiin liittyviä kursseja, torstain ja sunnuntain ympärivuotisia ryhmiä sekä tavoitteellista noseworkia. Lisäksi hoidan PiskiTiskin asiakaspalvelua, hallintoa ja muita yleisiä asioita.

Tervetuloa treenaamaan!

 

Alkavia Nooran kursseja:

Päivä/AikaKurssi
torstai
13/10/2022 - 22/12/2022
12.00 - 12.50
Aamupäiväkurssi: Nosework -alkeet - 6 kertaa PIENRYHMÄ (Vuoroviikoin)
Vapaita paikkoja: 4
PiskiTiski, Tuusula
torstai
13/10/2022 - 22/12/2022
13.00 - 13.50
Päiväkurssi: Nosework -alkeet - 6 kertaa PIENRYHMÄ (Vuoroviikoin)
Vapaita paikkoja: 4
PiskiTiski, Tuusula
torstai
13/10/2022 - 22/12/2022
14.00 - 14.50
Päiväkurssi: Nosework -alkeet - 6 kertaa PIENRYHMÄ (Vuoroviikoin)
Vapaita paikkoja: 4
PiskiTiski, Tuusula