PiskiTiskin sivujen uudistunut ilme sekä kesäuutisia!

PiskiTiski avaa jälleen toimintansa Korona-tauon jälkeen toukokuussa korvaustuntien merkeissä ja kesäkuussa uusien kurssien merkeissä! Jihuu!

Korona-aika on verottanut myös meitä PiskiTiskiläisiä sekä tulevaa toimintaamme, kuten lähes kaikkia muitakin yrittäjiä ympäri maailman. Olemme valitettavasti joutuneet pienentämään toimintaamme niin koulutusten, kouluttajien kuin tilojenkin suhteen. Yksityiskohdat ovat vielä kesken, mutta tiedotamme niistä heti kun asioita tarkentuu ja varmistuu erityisesti tilojen suhteen.
Kesän kurssit vedetään pääasiallisesti kolmen kouluttajan voimin, jonka vuoksi kurssitarjonta on normaalia suppeampi.

Tauon aikana olemme toteuttaneet suuren määrän etäkorvaustunteja maaliskuun kesken jääneille kursseille, jotta pääsemme jatkamaan koulutuksia täysillä!
Pääasiallisesti etäkorvauksia ovat saaneet ne ryhmät, joilla jäi enemmän kuin yksi kurssikerta korvattavaksi. Yksittäisiä korvauskertoja on kuitenkin myös tarjolla reilusti ja niitä lisätään pitkin kesää, joten kannattaa pitää silmällä kurssilistaa, jotta mahdollisimman moni saa poissaolot ja rästit korvattua.

Olemme käyttäneet Korona-rajoitusten ajan hyödyksemme ja kehittäneet toimintaamme entisestään. Uusia kursseja on kehitelty sekä vanhoja paranneltu huomattavasti!

Kesän tulevat kurssit toteutetaan hallituksen Korona-rajoitusten helpotuksista huolimatta 4-5 koiran ryhmissä, jotta varmistetaan ensinnäkin koulutuksen yksilöllisyys, mutta myös osallistujien turvallisuus. Lähes kaikki kurssit toteutetaan kesällä ulkona pääasiassa Hyrylän alueella.

Sisäkursseilla kiinnitetään entistä enemmän huomiota tilojen hygieniaan ja desinfiointiin.

Vaikka olemmekin surullisia toiminnan pakollisen pienentämisen vuoksi, niin otamme tämän haasteena ja kehitystilaisuutena ja olemme kaikkien uudistusten kohdalla kiinnittäneet erityishuomiota nimenomaan sinuun arvoisa asiakkaamme. Haluamme tarjota entistä parempaa ja laadukkaampaa sekä yksilöllisempää palvelua ja auttaa juuri sinua pääsemään tavoitteisiisi!

Nettisivut on uudistettu lähes kokonaan ja meillä on uuden ulkoasun lisäksi muun muassa uusia maksutapoja tulossa! Kurssit ja tapahtumat saa tulevaisuudessa maksaa myös verkkopankkimaksuilla, luottokortilla, Mobilepaylla ja vanhaan tapaan laskulla. Voit myös valita osamaksun halutessasi.

Sivuilla on kiinnitetty erityishuomiota mobiilinäkymään, sillä suurin osa teistä asiakkaista surffailee sivuilla mobiililaitteilla. Huomiota on myös laitettu jouhevuuteen ja helppouteen, jotta löytäisit helposti etsimäsi asiat sivuiltamme.

Tervetuloa takaisin, olemme odottaneet teitä!

Ystävällisesti,
PiskiTiskin väki