Heinäkuun MiniMätsäri + Kehäkäytös kuntoon -koulutus

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 12/07/2024
17.00 - 21.00

Sijainti
PiskiTiski


PiskiTiski järjestää taas sen aidon ja alkuperäisen hassunhauskan Minimätsärin, jonka yhteydessä pidetään näyttelytreenit! Tule hiomaan koirasi kehäkäytös huippuunsa ennen kesän ja syksyn näyttelyitä! Jo vuodesta 2018!

Ensin hiotaan kehäkäytöstä kuntoon yhteisillä harjoituksilla ja treenataan kunkin koirakon näyttelyihin liittyviä haasteita yksilöllisesti ja ryhmässä, jonka jälkeen kaikki luokan osallistujat pääsevät mittelemään parhaan koiran tittelistä leikkimielisessä Match Showssa. Kaikki osallistujat palkitaan pienellä palkinnolla ja ryhmän kolme parasta saavat ruusukkeen/pokaalin. Pääpaino tapahtumassa on koulutuksessa ja kehätaitojen parantamisessa. Ryhmäkoot ovat pienet (max 6 koirakkoa), jotta varmistetaan kaikille yksilöllisempää koulutusta sekä mukava harjoittelukokemus.

Luokkia minimätsärissä on neljä, pienten ja isojen luokka sekä aikuisille että pennuille (alle 9kk ikäiset pennut).

Juoksuiset nartut voivat osallistua tapahtumaan juoksupöksyissä.

Treenit pidetään sisätiloissa PiskiTiskin koulutustilassa osoitteessa Puusepäntie 12, Halli B3, Tuusula. Koulutustilamme on kesäkuumallakin viileä ilmastoinnin ansiosta!

Luokat:

Pienet rodut PENTULUOKKA alle 9kk (aikuisiällä alle 40cm säkäkorkeus) klo 17.00 – 18.00 
Pienet rodut (alle 40cm säkäkorkeus) klo 18.00 – 19.00 (TÄYNNÄ!)
Isot rodut PENTULUOKKA alle 9kk (aikuisiällä yli 40cm säkäkorkeus) klo 19.00 – 20.00
Isot rodut (yli 40cm säkäkorkeus) klo 20.00 – 21.00 TÄYNNÄ!

Kouluttajana ja tuomarina toimii kymmenien vuosien ja kymmenien titteleiden näyttelykokemuksella varustettu Tiina Paavola

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 22
Paikkoja vapaana: 2

Kurssille ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi