Pentukurssi (Pennut 3-7kk) – 4 kertaa

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 21/07/2024 - 11/08/2024
12.00 - 12.50

Sijainti
PiskiTiski


PiskiTiskin pentukurssilla pääset harjoittelemaan tärkeitä taitoja, joiden avulla pystyt kouluttamaan pennustasi kunnon koirakansalaisen, jonka kanssa eläminen on helppoa ja mukavaa.

Kurssilla opitaan oman koiran motivointia, arjen perustaitoja kuten kontaktia, luopumista, luoksetuloa ja hihnakäytöstä sekä kehitetään myös ohjaajan koulutustaitoja monipuolisesti. Kaikilta treenikerroilta saa kotiläksyjä, jotta opitut asiat yleistyisivät paremmin myös arjen oikeisiin tilanteisiin.

Kurssi sopii koulutuspolkuaan aloitteleville 3-7kk ikäisille pennuille, joilla ei vielä ole koulutuskokemusta tai kertaukseksi niille, jotka haluavat kerrata perusasioita pentukurssin jälkeen.

Kurssi pidetään PiskiTiskin koulutustilassa osoitteessa Puusepäntie 12, halli B3, Tuusula. Tila on ilmastoitu ja viileä myös kesäkuumalla!

Kouluttajana toimii Hanna Havurinne

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 4
Paikkoja vapaana: 1

Kurssille ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi