Piskin Perusperiaatteet -luento

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 10/01/2020
18.00 - 21.00

Sijainti
PiskiTiski


Haluatko kouluttaa tehokkaammin, nopeammin ja varmemmin? Haluatko oppia ymmärtämään koirasi käytöstä ja ratkaisemaan koirasi koulutushaasteita teorian pohjalta?

Piskin perusperiaatteet -luennolla tutustutaan lainalaisuuksiin, jotka toimivat eläinten käytösten taustalla sekä opitaan ymmärtämään koulutustekniikkaan kuuluvia mekaanisia perustaitoja kuten ajoitusta, palkan suuntaa, kriteeriä ja vahvistetiheyttä. Luennolla analysoidaan eri näkökulmista esimerkkitapausten kautta teorian soveltamista käytäntöön ja pohditaan miten ja miksi eläin/koira käyttäytyy tietyillä tavoilla ja kuinka voimme niihin vaikuttaa. Tavoitteena on saada teoriapohjan kautta työkaluja, joilla muokata ja kehittää eläimen/koiran käytöstä.

Luento on suunnattu kaikille, jotka haluavat syventää omaa oppimistaan ja saada koiransa kouluttamisesta tehokkaampaa ja sujuvampaa.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy PPP-luento. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä kommenttikenttään mille kurssille olet ilmoittautunut.

Paikka on koirakkokohtainen, eli luennolle pääsee mukaan koiran mukana kurssille osallistuva ohjaaja. Muut perheenjäsenet pääsevät mukaan ympärivuotisten hinnalla.
Kurssijärjestelmän ulkopuolisille osallistujille luennon hinta on 15€.
Ympärivuotiset pääsevät mukaan 10€ hintaan.

Luennon vetää toimii Tiina Paavola

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 19
Paikkoja vapaana: 4

Kurssille ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi