Tiedote PiskiTiskiltä

Joudumme suruksemme ilmoittamaan, että olemme luopuneet koulutustiloistamme toistaiseksi. Viime vuosien takaiskut niin maailmantilanteessa kuin henkilökohtaisessa elämässä ovat ajaneet tähän harmilliseen tilanteeseen ja vaikka miten haluaisi, niin tällä kertaa ei riitä resursseja jatkamaan koulutustilan kanssa. Yritetty on, mutta se ei nyt riitä.
Missään tapauksessa emme kuitenkaan lopeta toimintaamme, vaan koulutukset jatkuvat ulkokoulutuksina toistaiseksi. Onneksi parhaista parhaimmat koutsimme jatkavat kouluttamista myös kesällä! Tavoitteena on kyllä palata sisätiloihin syksyllä tavalla tai toisella.
Vaikka sydän on täysin murtunut tästä, olemme myös optimistisia ja uskomme, että kaikella on aina tarkoituksensa. PiskiTiski on yhdeksän vuotensa aikana selvinnyt monesta suosta ja niin myös tästä! Mehän ei helpolla luovuteta!
PiskiTiskin ajatuksena on aina ollut monipuoliset ja yksilölliset, jatkuvat, edulliset ja ennen kaikkea rennot ja hauskat treenit osaavien kouluttajien kanssa ja sehän toki jatkuu aina vaan, oli tiloja tai ei!
Tulkaahan siis ulkokoulutuksiin, nyt on monipuolisesti tarjolla kaikkea pentukursseista rally-tokon MES-luokkaan ja Noseworkin ympärivuotisiin, kertatreenejä unohtamatta!
Koulutuksia tänä kesänä Tuusulassa, Keravalla, Vantaalla ja Kirkkonummella. Nähdään treeneissä!
– PT:n väki 🐾