Yksilöohjaus

HUOM! Tällä hetkellä PiskiTiskin kouluttajilla kädet täynnä yksilöohjausten kanssa, joten jonot ovat pitkät. 

PiskiTiskin yksilöohjauksissa pääset harjoittelemaan koirasi kanssa kouluttajan  kanssa aivan kahdestaan tai vaikka koko perheen kesken. Yksilöohjauksessa kouluttaja omistautuu kokonaan vain teille, eikä ryhmäkoulutusten tapaan koulutusta jaeta muiden koirakoiden kanssa.

Yksilöohjaus räätälöidään koirakon toiveiden mukaisesti joko kotikäyntinä, PiskiTiskin tiloissa tai muussa paikassa sovitusti. Yksilöohjauksen aihe on vapaa.

Tyypillisiä yksilöohjauksen aiheita ovat mm. hihnakäytös, yksinolo-ongelmat, motivointi ja koirakon yhteistyö, käsittelyongelmat tai muut arjen haasteet. Koirakon haasteina voi olla myös esimerkiksi jokin harrastukseen liittyvä asia, kuten jonkin liikkeen hiominen tai vaikkapa kisajännitys.

Yksilöohjauksen hinta on 60€/h + mahdolliset matkakulut PiskiTiskiltä (0,42€/km.) Laskutus toteutuneiden tuntien mukaan jälkikäteen sähköpostitse.

Neljän koulutuskerran yksilöohjauspaketti tarjoushintaan 200€ + matkakulut.

Suosittelemme ensimmäiseksi kerraksi etenkin ongelmakäytöksien koulutuksessa alkukartoituskertaa, joka kestää 2h ja sisältää ensin koirakkoon tutustumista, koiran perustarpeiden kartoittamista ja koulutuksen suunnittelua yhdessä omistajan kanssa, sekä koulutuksen aloittamista.

Jatkokerrat sopimuksen mukaan.

Laita sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi ja laita mukaan yksilöohjauksen ajankohta, sekä seuraavat tiedot:

– Oma nimesi, kotiosoite, puhelinnumero
– Koiran nimi, ikä, rotu ja sukupuoli (+ onko steriloitu/kastroitu)
– Ongelman laatu ja arvio milloin se on alkanut
– Miten ongelmaa on yritetty ratkaista etukäteen

Varatessasi yksilöohjausajan hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot