Nosework -jatko – 4 kertaa (Vuoroviikoin)

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 11/07/2024 - 22/08/2024
19.00 - 19.50

Sijainti
PiskiTiski


Nosework on hauska uudehko harrastuslaji, jossa koira pääsee haisteluhommiin! Laji on kehitetty Yhdysvalloissa rescue-koirien aktivointiharrastukseksi, mutta lähti kasvattamaan suosiotaan ja kehittyi suosituksi harrastus- ja koelajiksi ympäri maailmaa.

Noseworkissa koira opettelee tunnistamaan kolme hajua: eukalyptuksen, laakerinlehden ja laventelin sekä sisä-, ajoneuvo-, ulko- että laatikkoetsinnässä.
Noseworkin pääsääntönä on hauskanpito ja yhteistyön kehittäminen koirakon välillä ilman tiukkoja sääntöjä, vaikka haastettakin tästä lajista löytyy.
Laji sopii kaiken ikäisille ja rotuisille koirille karvoihin katsomatta!

PiskiTiskin Noseworkin jatkokurssilla treenataan kaikkia eri etsintämuotoja monipuolisesti eri paikoissa. Sään ollessa hyvä harjoittelemme ulkona Hyrylän/Vantaan alueella ja sisäetsintäkerrat toteutetaan PiskiTiskin tiloissa Tuusulan Sammonmäessä. Tila on ilmastoitu ja mukavan viileä.

Tälle kurssille osallistuessaan koiran tulee osata toimia ryhmässä ongelmitta omistajansa kanssa sekä tunnistaa vähintään eukalyptus-hydrolaatin ja osaa ilmaista.

HUOM! Kurssi toteutetaan vuoroviikoin seuraavanlaisesti:

11.7.
25.7.
8.8.
22.8.

Kouluttajana toimii Noora Tiainen

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 1
Paikkoja vapaana: 0

Tässä kurssissa ei ole vapaita paikkoja jäljellä. Peruutuspaikkoja voit tiedustella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi