Pätevä pentujatko -kurssi (ULKOKURSSI) – 5 kertaa

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 23/05/2023 - 20/06/2023
18.00 - 18.50

Sijainti
Tuusula


Pätevä-kurssit tulee taas! Viime vuosina huippusuosion saavuttaneet Pätevä Pentu ja Pätevä Piski -kurssimme tulossa jälleen keväällä 2023!

Kaipaisitko uudenlaista treeniä pennullesi? Enemmän yleistämistä ja kouluttajan tukea pennun ensiaskeliin?

PiskiTiskin Pätevien pentujen jatkokurssi on tarkoitettu pennuille, jotka ovat käyneet jo pentukurssin, mutta eivät ole vielä päättäneet, mitä lajia lähteä harrastamaan, tai tykkäävät muuten vain kokeilla vähän kaikkea. Kurssilla käydään läpi erilaisia harrastuslajeja, syvennetään pentukurssilla opittuja arkitottelevaisuuden taitoja, opetellaan hauskoja temppuja ja aktivoidaan koiria erilaisin keinoin.

Paikat tällä kurssilla vaihtuvat Tuusulan, Keravan ja Vantaan alueella yleistämisen maksimoimiseksi. Treenipaikat ilmoitetaan ryhmän omassa WhatsApp-ryhmässä.

Tämä kurssi sopii kaikille reippaille koiranpennuille (3-6kk) ja omistajille, jotka haluavat sitoutua pidempään koulutukseen ja tavoitteelliseen arkitottelevaisuuden harjoitteluun.

Kouluttajana toimii Elina Suoranta

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 2
Paikkoja vapaana: 3

Kurssille ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi