Ulkokurssi JÄRVENPÄÄ: Arjen taidot haltuun! – 3 kertaa (Vuoroviikoin)

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 29/05/2024 - 26/06/2024
19.00 - 19.50

Sijainti
Järvenpään rantapuisto


PiskiTiskin Arjen taidot haltuun -kurssilla pääset harjoittelemaan tärkeitä taitoja, joiden avulla pystyt kouluttamaan koirastasi kunnon koirakansalaisen, jonka kanssa eläminen on helppoa.

Kurssilla opitaan oman koiran motivointia, arjen perustaitoja kuten kontaktia, luopumista, luoksetuloa ja hihnakäytöstä sekä kehitetään myös ohjaajan koulutustaitoja monipuolisesti. Kaikilta treenikerroilta saa kotiläksyjä, jotta opitut asiat yleistyisivät paremmin myös arjen oikeisiin tilanteisiin.
Keskitymme kurssin aikana myös käsittelyyn ja koiran hoitotoimenpiteiden harjoitteluun.

Kurssi sopii koulutuspolkuaan aloitteleville koirakoille pennuista aikuisiin, joilla ei vielä ole kovin paljon koulutuskokemusta tai jatkokurssiksi esimerkiksi pentukurssin jälkeen. Harjoitukset voi räätälöidä sopivaksi myös jatkajille. Kurssi ei sovi koirille, jotka eivät pysty harjoittelemaan muiden koirien läsnäollessa.

Kurssi on kiertävä, joten treenipaikat vaihtuvat Järvenpään alueella vaihdellen yleistämisen maksimoimiseksi. Treenipaikat ilmoitetaan ryhmän omassa WhatsApp-ryhmässä.

Ryhmä toteutetaan max neljän koirakon pienryhmänä.

Treenit pidetään seuraavanlaisesti vuoroviikoin:

29.5.
12.6.
26.6.

Kouluttajana toimii Jenny Hanhilahti

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 0,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 2
Paikkoja vapaana: 2

Kurssille ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat tiedustella peruutuspaikkoja tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi